Praktisk info

 DSCN3299TELEFONTID

Telefontilgængeligheden er dagligt kl. 8 – 16, dog er telefonen middagslukket for ikke-akutte henvendelser kl. 11.30 – 12.30 og kun åben for akutte henvendelser  kl.14 – 16.
Lægerne har telefontid kl. 8 – 9
Telefonen er åben for tidsbestilling, medicinbestilling og lignende ved sekretærerne kl. 9 – 14 og fredag 9 – 12, herefter er telefonen åben for henvendelser i forbindelse med akut opstået sygdom eller skade.

 

ANMODNING OM SYGEBESØG

Bedes så vidt muligt aftalt mellem 8 – 9 med lægen af hensyn til dagens planlægning.
Sygebesøg tilbydes udelukkende til patienter som ikke af helbredsmæssige årsager kan komme til konsultation i lægehuset.
Anmodning om sygebesøg kan foranledige, at en af lægerne ringer tilbage for at høre nærmere om problemet og for at tage stilling til hvordan situationen bedst løses.

Akut sygebesøg aflægges af den læge som først er ledig. Ved planlagt besøg tilstræbes det at det er den læge som kender patienten bedst der aflægger besøget.

TIDSBESTILLING

Tidsbestilling aftales med sekretæren eller bestilles via selvbetjening her på siden. I forbindelse hermed bedes du oplyse om årsagen til henvendelsen (f.eks. graviditets- eller børneundersøgelse, attest, helbredsundersøgelse, samtale osv.), så den nødvendige tid kan afsættes. Vi henstiller til at man prioriterer en problemstilling pr. konsultation.

Hvis du ikke kan overholde den bestilte tid, er det en selvfølge, at der meldes afbud i god tid, så tiden kan komme en anden patient til gode.

Da vi dagligt har mange patienter igennem vor klinik, kan vi let blive forsinkede. Vi beder vore patienter have forståelse herfor.

PRØVESVAR

I forbindelse med konsultation foretages ofte diverse prøver. Som hovedregel skal du som patient ringe til lægen for at få resultaterne. Eller efter aftale få svar ved efterfølgende konsultation. Desuden kan du få svar via E-mail, hvis du er oprettet som E-patient .
Af sikkerhedsmæssige og juridiske grunde er det vigtigt, at du selv er opmærksom på at tage kontakt til lægen for prøvesvar.

RECEPTIONEN

Når du ankommer til Lægehuset, bedes du primært henvende dig i receptionen.
Sygesikringskortet skal altid medbringes og registreres i kortlæseren på skranken.
At kortet skal registreres er et lovkrav fra Den offentlige Sygesikring. Det medvirker til at din ankomst til Lægehuset registreres, så vi kan se, du er ankommet.

LÆGESKIFT

Lægehuset i Pandrup har for tiden lukket for tilgang af nye patienter.
Ved fraflytning skal du huske at bede os sende din journal til din nye læge.
Ved tilflytning skal du huske at bede din tidligere læge sende din journal til os.
Din accept er en forudsætning for udveksling af journalmateriale.

LÆGEVAGTENVed akut opstået sygdom eller skade udenfor klinikkens åbningstid, kan du kontakte lægevagten på

tlf. 70 150 300.
Husk altid at ringe først samt medbringe sygesikringskortet.