Selvbetjening

 Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.

OBS! Pga. et større it-nedbrud hos vores it-leverandør er der stadig uregelmæssigheder i selvbetjeningen således at nogle mails og medicinbestillinger ikke når frem til os. Vær derfor opmærksom på hvis ikke du får svar som forventet eller din medicin ikke kommer til apoteket. I disse tilfælde bedes du ringe til os i stedet.

Vi beklager det besvær det medfører.

OBS!

Man kan kun bruge selvbetjening til patienter som er oprettet i selvbetjening. Voksne kan oprette sig selv, børn oprettes ved sekretæren. Vi henstiller til at patienter som ikke er tilmeldt vores praksis ikke bruger selvbetjeningen men ringer til os i stedet.

Screening for livmoderhalskræft.

Disse undersøgelser udføres primært af Nanna, som er uddannet jordemoder. Tider bestilles ved opringning til lægehuset eller i selvbetjeningen.

Vær meget opmærksom på hvis der kommer en besked til dig fra lægen. Det kan f.eks. være en tid der ændres, medicin der kun kan bestilles ved opringning til lægen eller lignende.

Email-konsultationer med lægen kan anvendes ved korte spørgsmål eller beskeder, ikke til akut brug. Lægen svarer indenfor 5 hverdage.
 

Login herunder eller læs nærmere om brugeroprettelse, i menuen foroven.

Log på selvbetjening